Liminganportti – kauppaa ja palveluja

pe 15.08.2014

Liminganportti tarjoaa vähittäiskaupan ja autoilun palveluja. Kiinteistössä toimii myös Alkon Limingan myymälä. Liminganportin ravintolatoimintaa kehitetään, ja se uudistuu syksyn 2014 kuluessa. Ostoskeskuksen välittömässä läheisyydessä on päiväkoti. 

 

Noin tuhannen neliön K-supermarketin kauppiaina toimivat Mika ja Suvi Lehtinen.
Polttoaineen myynnistä vastaa Neste Oil automaattiaseman muodossa.
Alkon myymälä palvelee sen normaaleina aukioloaikoina.

 

Liminganportin läheisyydessä, vain parin sadan metrin päässä, toimii elokuussa 2013 avattu Touhula-päiväkoti, joka sijaitsee Pitkäkoskentien ja Kedonperäntien risteykseen. Päiväkodissa on neljä lapsiryhmää.

Päiväkodin naapurissa Pitkäkoskentie 2:ssa, Portin Autohuolto Oy huoltaa autoja nopeasti ja tehokkaasti.

Liminganportti – monipuolinen kaupan keskittymä jo nyt

ke 02.10.2013

Liminganportti tarjoaa kaupan, ruokailun, autoilun ja lastenhoidon palveluja.
Noin tuhannen neliön K-supermarketin kauppiaina toimivat Mika ja Suvi Lehtinen.
Polttoaineen myynnistä vastaa Neste Oil automaattiaseman muodossa.
Nopeaan nälkään avun tuo Hesburger, joka palvelee päivittäin 10-22 välillä.
Liminganportissa toimii myös Alkon myymälä normaaleina aukioloaikoina.

Liminganportin läheisyydessä, vain parin sadan metrin päässä, toimii uusi Touhula-päiväkoti, joka avattiin 1.8.2013 Kirkonkylän kupeeseen, Pitkäkoskentien ja Kedonperäntien risteykseen. Päiväkodissa on neljä lapsiryhmää.

Päiväkodin naapurissa huolletaan autoja nopeasti ja tehokkaasti. Maaliskuussa 2013 aloitti osoitteessa Pitkäkoskentie 2 Portin Autohuolto Oy.

Uudistettu Liminganportti on avattu ja kaikki palvelut ovat käytettävissä

ke 16.05.2012

Remontti on nyt valmis. Liminganporttiin on avattu Hesburgerin ravintola, jossa yrittäjänä toimii Katri Kaakinen. Hesburger on tervetullut lisä Limingan palvelutarjontaan ja laajentaa myös Liminganportin palveluvalikoimaa merkittävästi. Tutustu maukkaisiin valikoimiin osoitteessa www.hesburger.fi

 

 

Hesburger Liminka Liminganportti
Pitkäkoskentie 15, 91900 Liminka. Puhelin 040 1722 583
, katso Liminganportin Hesburgerin oma sivu.
Aukioloajat: Ma-su 10-22
Palvelut: leikkialue, lastenhoitohuone ja inva-wc

Liminganportti uudistuu

pe 16.03.2012

Liminganportissa aloitetaan uudistustyöt. K-supermarketin ja ravintolan toimet eriytetään. K-supermarketissa jatkaa kauppias Jouni Oikarinen ja ravintolatoiminta siirtyy uudelle yrittäjälle Katri Kaakiselle. Samalla ravintolan tarjonta monipuolistuu ja sen yhteyteen tulee myös Hesburger.

 

Ravintolan toiminta ja myös WC-tilat ovat suljettuina remontin ajan. Uudistuneet tilat avataan kevään aikana. Sen sijaan K-supermarketin ja Alkon toiminnot jatkuvat remontinkin aikana normaalisti.

- K-supermarketissa uudistamme ja selkeytämme toimintojamme siirtämällä palvelutiskin kaupan perälle. Ostosten tekoa ajatellen uusi palvelutiskin sijainti tuo selkeyttä ja helpottaa asiointia, kertoo kauppias Jouni Oikarainen.

Hesburger on tervetullut lisä Limingan palvelutarjontaan ja laajentaa myös Liminganportin palveluvalikoimaa merkittävästi.

 

Liminka - Suomen nopeimmin kasvava kunta

pe 28.01.2011

Liminka on tällä hetkellä Suomen nopeimmin kasvava kunta. Asukasluku kasvoi vuonna 2009 noin 3,5% ja on tällä hetkellä lähes 8 900. Ennuste vuoteen 2020 on huikeat 14 000. Samoin työvoimaomavaraisuus on Limingassa hyvällä mallilla. Tutustu kasvuennusteeseen >

Liminganportin Alko avataan 1.6.2009

ti 26.05.2009

Liminganportin uusin palvelualan yritys on Alko. Myymälä on noin 150 neliön kokoinen ja se avattiin 1.6.2009.

Liminganportin nettisivut avattiin

pe 08.05.2009

Tutustu uusiin sivuihin ja sitä kautta Liminganporttiin palveluihin sekä kauppakeskuksen tilanteeseen. Internet-sivut antavat tarkkaa ja ajantasaista tietoa kauppakeskuksen nykytilanteesta ja laajennussuunnitelmista niin päivittäistavara-, maatalous- kuin erikoiskaupankin osalta. Lisäksi sivuilla on tietoa alueen ja kunnan kaupallisen kehitysnäkymistä sekä kauppakeskuksen toteuttamiseen osallistuvista toimijoista ja yhteistyökumppaneista.

 

Kuva Liminganportin avajaisista

 

Kuvassa toisena vasemmalta Keskon aluejohtaja Jari Saarinen, kolmantena ministeri Suvi Lindén, Limingan kunnanhallituksen puheenjohtaja Helena Tornberg ja KOy Liminganportin Veli-Matti Välikangas.

Liminganportti kisaan asiakkaista

to 20.11.2008

K-ryhmä avasi supermarketin ohella ravintola-myymälän valtakunnallisena pilottihankkeena. Kokonaisuutta pyörittää kauppiaspari Jouni Oikarinen ja Marika Ropponen. Ropposen kontolla on ravintola ja pieni myymälä, Oikarainen vastaa marketista. "Kisa on kova, mutta paikan kokonaisuus on yksi tärkeä tekijä, että me kiinnostuimme tästä. Me uskomme tähän", toteavat kauppiaat (Kaleva 20.11.2008)